پراید SE111 ۲,۰۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پراید X111 ۲,۰۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پراید SE131 ۱,۸۲۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پراید X131 ۱,۸۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پراید 151 ۱,۶۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پراید 151 پلاس ۱,۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
تیبا صندوق دار sx ۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
تیبا هاچ بک EX ۲,۰۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
ساینا EX دنده ای ‏ ۲,۰۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
کوئیک دنده ای ۲,۰۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
شاهین G ۳,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پژو 405 slx ۳,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پژو پارس ساده ۳,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پژو پارس lx ۳,۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
پژو 206 تیپ 2 ۳,۰۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
کاتالیزور چیست | کاتالیزور ماشین چیست | اگر کاتالیزور نباشد چه میشود

کاتالیزور چیست

یکی از قطعات مهم و اساسی در خودرو ها کاتالیزور میباشد که در سیستم کنترل آلایندگی خودرو نقش مهمی را ایفا میکند. کاتالیزور ماشین میتواند آلاینده ها را از گاز های سمی حذف کند و گاز های بی ضرر را منتشر میکند. اگر نمیدانید کاتالیزور چیست و چه کاربردی دارد در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

یکی از خدمات مهم و تخصصی که در مجموعه اتوصافکار ارائه میشود صافکاری تخصصی در سراسر تهران و ایران توسط بهترین تیم صافکاری میباشد. شما میتوانید برای دریافت خدمات صافکاری و نقاشی خودرو میتوانید به صفحه زیر مراجعه کنید.

کاتالیزور چیست
کاتالیزور چیست

کاتالیزور چیست

میزان آلودگی هوا روز به روز در حال افزایش است و باتوجه به ازدیاد تعداد خودرو ها بیشترین میزان این آلودگی ها مربوط به گاز های سمی خودرو ها میباشد.

یکی از راه حل هایی که توسط سازمان های زیست محیطی کشور ها تدوین شده است استفاده از کاتالیزور اگزوز برای ماشین ها میباشد که میتواند تا حد زیادی در تولید و انتشار آلاینده ها در هوا نقش مثبتی داشته باشد.

در پاسخ به سوال کاتالیزور چیست باید گفت کاتالیزور قطعه ای میباشد که میتواند میزان آلایندگی های تولید شده توسط خودرو را قبل از خروج از خودرو کاهش دهد. این کار سبب میشود گاز های خروجی کم ضرر تر باشند و نقش بیشتری در کاهش آلودگی هوا خواهند داشت.

گاز های آلاینده در خودرو ها اکسیدهای نیتروژن (NOx)، کربن منواکسید (CO) و هیدروکربن‌های نسوخته (HC) میباشند که کاتالیزور ماشین میتواند از میزان سمی بودن آن ها بکاهد.

کار کاتالیزور چیست

تا این قسمت از مقاله متوجه شدید تعریف کاتالیزور چیست و اکنون میدانید کاتالیزور چیه اما سوالی که باید به آن پاسخ دهیم این است که کار کاتالیزور چیست. در گاسخ به سوال کار کاتالیزور چیست باید گفت کاتالیزور (به فرانسوی: Catalyseur) یا کاتالیست (به انگلیسی: Catalyst) ماده ای میباشد که سبب تسریع واکنش میشود و خودش در حین واکنش دستخوش تغییرات نمیشود و میتواند بازدهی را بهبود بخشد.

این موردی که ذکر شد در واقع تعریف کاتالیزور در شیمی میباشد و در مورد کار کاتالیزور در خودرو میتوان گفت قطعه ای میباشد که دارای هسته کاتالیست از جنیس مونولیت سرامیکی زنبوری شکل میباشد و در وسایل نقلیه متفاوت، متغیر میباشد.

محل قرارگیری کاتالیست در نزدیکی موتور خودرو میباشد و میتواند از گرمای تولید شده در موتور به عنوان پارامتری برای انجام بهتر فرایند ها کمک بگیرد.

مبدل کاتالیست میتواند در خودرو در طی فرایند هایی گاز های سمی را به گاز های بی ضررتر تبدیل کند و مواد مضر این گاز ها را جذب نماید. به این ترتیب کاتالیست اگزوز میتواند آلودگی هوا را کاهش دهد و از نظر زیست محیطی میتواند بسیار بااهمیت باشد.

در صورتی که با ساختار و کارایی اگزوز خودرو آشنایی ندارید میتوانید برای آشنایی بیشتر با این سیستم مهم خودرو به صفحه اگزوز ماشین مراجعه کنید.

خاک کاتالیزور چیست

خاک کاتالیروز که به آن ضایعات کاتالیزور اگزوز نیز گفته میشود به مواد داخلی تخلیه شده از کاتالیزور فرسوده گفته می‌شود، مواد تشکیل دهنده خاک کاتالیزور معمولا شامل پلاتین یا ترکیبی از پلاتین، رودیوم، پالادیوم و یا حتی طلا هستند، پس دقت داشته باشید گاهی اوقات خاک کاتالیزور طلا دارد و باید مورد توجه قرار بگیرد.

معنی کاتالیزور چیست

معنی کاتالیزور یا Catalyst در زبان انگلیسی، ماده ای میباشد که میتواند واکنش شیمیایی را سریع تر کند و سبب تسریع فرایند های شیمیایی شود. این ماده در کنار تسریع فرایند و واکنش های شیمیایی خود به صورت بدون تغییر باقی میماند. مواد سازنده کاتالیزور خودرو نیز در اصل سرعت تجزیه گاز خروجی موتور خودرو را به ترکیبات غیر آلاینده افزایش میدهد.

کاتالیزور ماشین چیست
کاتالیزور ماشین چیست

کاتالیزور ماشین چیست

در پاسخ به سوال کاتالیزور ماشین چیست میتوان گفت کاتالیزور پراید و سایر خودرو ها بخشی ضروری از سیستم اگزوز خودرو است. با تبدیل گازهای خطرناک احتراق به مواد کمتر مضر مانند بخار آب و دی اکسید کربن، به کاهش تعداد آلاینده های سمی منتشر شده در هوا کمک می کند.

این کار کاتالیست ماشین با قرار دادن دودها در معرض مواد شیمیایی و فلزات داخل مبدل انجام میشود تا واکنش های شیمیایی را تحریک کند که در غیر این صورت آلاینده های سمی را به آلاینده های نسبتاً بی ضرر تبدیل میکند.

در پاسخ به سوال کاتالیزور پراید چیست، کاتالیزور پژو پارس چیست، کاتالیزور تیبا چیست میتوان گفت این قطعه یا به شکل مهره یا لانه زنبوری است و با یک کاتالیزور فلزی پوشانده شده است که در پاسخ به سوال مواد کاتالیزور چیست میتوان گفت معمولاً ترکیبی از پلاتین، رودیوم و پالادیوم است.

هنگامی که گازهای خروجی از یک مبدل کاتالیزوری خودرو گرم شده عبور می کنند، دو رویداد کاتالیزوری (واکنش های شیمیایی) رخ می دهد:

  • کاتالیزور کاهش اولین مورد از دو رویداد کاتالیزوری است که رخ می دهد. از کاتالیزورهای فلزی برای کاهش اکسیدهای مضر نیتروژن با جداسازی مولکول ها به نیتروژن و اکسیژن استفاده می کند. نیتروژن در داخل مبدل به دام می افتد، در حالی که اکسیژن از آن عبور می کند.
  • کاتالیزور اکسیداسیون دومین رویداد کاتالیزوری است. هیدروکربن های نسوخته و مونوکسید کربن را با سوزاندن (اکسید کردن) آنها روی کاتالیزور فلزی کاهش می دهد.

در پاسخ به سوال کاتالیزور اگزوز چیست میتوان گفت اساساً یک مبدل کاتالیزوری محصولات جانبی مضر موجود در گازهای خروجی را فیلتر کرده و آنها را می سوزاند. در حالی که عملکرد اصلی مبدل کاتالیزوری کاهش انتشار گازهای گلخانه ای مضر است، این قطعه کارایی خودرو شما را نیز بهبود می بخشد.

در صورتی که رنگ دودی که از اگزوز خودرو خارج میشود گاهی به رنگ های مختلف در میاید و نمیدانید علت چیست میتوانید به صفحه رنگ دود اگزوز مراجعه کنید.

داخل کاتالیزور چیست

در پاسخ به سوال داخل کاتالیزور چیست میتوان گفت ساختار داخلی کاتالیزور ماشین از فلزات گران بها مثل پلاتین، پالادیوم و رودیوم ساخته شده است. در زمان ورود گاز های آلاینده به بخش کاتالیست فلزات ذکر شده در طی واکنش های شیمیایی میتوانند گاز های مضر را به گاز هایی با آلاینده و ضرر کمتر تبدیل کنند که میتوان به گاز های نیتروژن، دی‌اکسید کربن و بخار آب اشاره کرد.

گاز های تولید شده میتوانند ضرر کمتری برای محیط زیست داشته باشند و سبب تولید کمتر گاز های گلخانه ای میشوند.

در صورتی که اگزوز خودرو ایرادی پیدا کرده است و کاتالیزور و یا بخش های مختلف آن آسیب دیده است میتوانید با مراجعه به صفحه اگزوز سازی معتبرترین مرکز اگزوزسازی در منطقه خود را پیدا کرده و برای دریافت خدمات از طریق آن اقدام کنید.

کاتالیزور چیست علوم هشتم

برای تعریف کاتالیزور چیست علوم هشتم میتوان جملات زیر را ارائه داد:

ماده ای به عنوان کاتالیزگر در علوم هشتم تعریف می شود که با افزوده شدن به یک واکنش شیمیایی، سرعت آن را زیاد می کند. این ماده با مواد اولیه پیوند برقرار کرده و بعد از تشکیل محصول، از آن جدا می شود. اما مواد اولیه ای که وارد واکنش نشده اند، روی سطح کاتالیزور باقی می مانند. انجام یک واکنش با استفاده از کاتالیزگر را می توان به عنوان یک چرخه در نظر گرفت. زیرا کاتالیزگر بعد از اتمام واکنش، در انتهای چرخه، دوباره بازیابی می شود. شکل های مختلفی از کاتالیزگرها به صورت اتمی، مولکولی و یا ساختارهای بزرگ دیده می شود.

کاتالیزگر چیست مثال بزنید علوم هشتم
برای این که برخی از واکنش هایی که با سرعت پایین انجام می شوند، تسریع شوند، می توان از موادی به عنوان کاتالیزور استفاده کرد. کاتالیست ها موادی هستند که خود بدون تغییر می مانند، اما می توانند در نتیجه ی ترکیب با مواد اولیه، سرعت این واکنش ها را زیاد کنند. با این که کاتالیزگر در این واکنش ها درگیر می شود، اما در نهایت دوباره بازسازی شده و به شکل دست نخورده باقی می ماند. به دلیل مصرف نشدن کاتالیست ها در واکنش ها، بسیاری از مولکول ها با این مواد تحریک شده و تغییر یابند. وجود این مواد زمانی اهمیت پیدا می کند که فرایندهای صنعتی مهمی فقط در حضور آن ها انجام پذیر می شوند.
به عنوان مثال نمونه ای از واکنش های کاتالیز شده، هیدروژن دار کردن آلکن هاست که منجر به تولید آلکان ها می شود. در این واکنش ها از فلزاتی مانند نیکل، پلاتین و یا پالادیوم به عنوان کاتالیزور استفاده می شود. چون انجام این واکنش ها بدون حضور کاتالیزگر بسیار آرام و آهسته است.

تاریخچه کاتالیزور

کاتالیزور ماشین یکی از ابتکارات مهم در تکنولوژی خودروسازی است که تاریخچه‌ای پررونق دارد. ایده استفاده از کاتالیزور برای کاهش آلودگی هوا از سال‌ها قبل مطرح بوده است، اما به طور جدی توسط صنعت خودروسازی در دهه 1970 مورد توجه قرار گرفت.

در سال 1975، کمیته ملی محیط زیست آمریکا (EPA) مقرراتی را اجرا کرد که محدودیت‌هایی برای آلودگی خروجی خودروها تعیین کرد. این مقررات باعث شدند که صنعت خودروسازی به دنبال راه‌حل‌هایی برای کاهش آلودگی خروجی موتورهای خودروها بگردد.

در سال 1975، اولین کاتالیزورهای اکسیداسیون خودروها به بازار عرضه شدند و به طور گسترده‌ای در خودروهای جدید مورد استفاده قرار گرفتند. این تکنولوژی به سرعت پذیرش یافت و بهبود قابل توجهی در کیفیت هوا و کاهش آلودگی محیط زیست به همراه داشت.

از آن زمان تا کنون، تکنولوژی کاتالیزورها بهبود یافته و به طور گسترده‌ای در تمامی خودروهای جدید استفاده می‌شود. این تکنولوژی امروزه یکی از راهکارهای اصلی در کاهش آلودگی هوا و حفاظت از محیط زیست است و به عنوان یک دستاورد مهم در تاریخچه صنعت خودروسازی محسوب می‌شود.

اگر کاتالیزور نباشد چه میشود

تا به اینجای مقاله متوجه شدید کاتالیزور برای چیست و اکنون میدانید مواد کاتالیزور خودرو چیست اما یکی از سوالات و چالش هایی که بیشتر از طرف رانندگان مطرح میشود این است که اگر کاتالیزور نباشد چه میشو. در واقع از مزایای برداشتن کاتالیزور میتوان به بهبود شتاب خودرو اشاره کرد که با برداشتن این قطعه قدرت موتور افزایش پیدا میکند اما باید این موضوع را بدانید که در اثر استهلاک زیاد خودرو شما در گذر زمان افزایش شتاب را هم نخواهید دید.

در پاسخ اگر کاتالیزور نباشد چه میشود میتوان گفت مصرف سوخت خودرو تا 30 درصد افزایش پیدا میکند و موتور خودرو نیز در حین حرکت صدای زیادی تولید میکند و از همه مهمتر میزان ورود آلاینده ها به هوا افزایش پیدا میکند.

در صورتی که خودرو شما صدای عجیبی تولید میکند و نمیدانید علت این رویداد چیست میتوانید مقاله دلیل عطسه زدن ماشین در اگزوز را مطالعه کنید.

خاک کاتالیزور چه ارزشی دارد
خاک کاتالیزور چه ارزشی دارد

خاک کاتالیزور چه ارزشی دارد

شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که خاک کاتالیزور چه ارزشی دارد و چرا خاک کاتالیزور با ارزش است. ابتدا باید پاسخ این سوال را بدهیم که خاک کاتالیزور چیست تا درک بهتری از ارزش خاک کاتالیزور داشته باشید. خاک کاتالیروز در واقع ضایعات کاتالیزور میباشد که به آن کاتالیزور فرسوده نیز گفته میشود.

مواد تشکیل دهنده خاک کاتالیزور ترکیبی از پلاتین، رودیوم، پالادیوم و یا حتی طلا میباشد و باتوجه به آن که خاک کاتالیزور طلا دارد میتوان علت ارزشمند بودن آن را این مورد دانست.

همچنین میتوان برای سوال خاک کاتالیزور چه ارزشی دارد این گونه توضیح داد که فلز های پالادیوم، پلاتین، و رودیوم نیز فلز های ارزشمندی هستند و از خاک کاتالیزور میتوان در صنایع مختلفی استفاده کرد. میزان بازیابی خاک کاتالیست خودرو 85 الی 95 درصد میباشد و هرچه خاک کاتالیزور باکیفیت تر باشد از میزان بیشتری فلزات گرانبها در آن ها استفاده شده است.

قیمت خاک کاتالیزور چیست

اگر نمیدانید قیمت خاک کاتالیزور چیست باید بگوییم ضایعات خاک کاتالیزور خودرو ایرانی از کیلویی ۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان تا کیلویی ۷/۰۰۰/۰۰۰ تومان متغیر میباشد. هرچه خاک کاتالیزور باکیفیت تر باشد و از میزان بیشتری فلزات گران بها در آن ها استفاده شود قیمت خاک کاتالیزور بیشتر خواهد بود.

اگر آشنایی با اجزا و ساختار اگزوز پراید ندارید و میخواهید آشنایی با اجزا و قطعات اگزوز پراید پیدا کنید میتوانید به صفحه اگزوز پراید مراجعه کنید.

انواع کاتالیزور خودرو

شما تا اینجای مقاله متوجه شدید كاتاليزور خودرو چيست و اکنون میدانید وظیفه کاتالیزور در خودرو چیست و مواد داخل کاتالیزور چیست اما در این قسمت میخواهیم شما را با انواع کاتالیزور خودرو آشنا کنیم.

مبدل های کاتالیزوری در انواع مختلفی مانند کاتالیزور اکسیداسیون، کاتالیزور دو بستر و سه طرفه موجود هستند.

  • کاتالیزور اکسیداسیون از انواع کاتالیزور خودرو

اولین نوع مبدل کاتالیزوری یک کاتالیزور اکسیداسیون است. این نوع کاتالیزور آلاینده های مضر مانند CO (مونوکسید کربن) و HC (هیدروکربن سوخت) را در اگزوز کاهش می دهد. در عین حال، اغلب از یک تزریق هوای ضعیف استفاده می کند. بنابراین میتوان برای کاتالیزور چیست چه کاربردی دارد و چگونه ساخته میشود میتوان گفت این نوع کاتالیزور به سادگی بخشی از آلاینده ها را کاهش می دهد.

  • کاتالیزور دوگانه از انواع کاتالیزور خودرو

این نوع دوم کاتالیزور است که کمال بیشتری را ارائه می دهد. این نوع کاتالیزور عمدتاً در دو مرحله کار می کند که مرحله اول به کاهش مقدار انتشار از NiO2 کمک می کند. فاز دوم از طریق هیدروکربن هایی که از طریق اکسید کربن و مونو اکسید کربن نسوخته تشکیل می شوند پاسخ می دهد. سازندگان در دو مرحله تزریق هوای ثانویه را ارائه خواهند کرد.

  • مبدل کاتالیزوری سه گانه از انواع کاتالیزور خودرو

این آخرین نوع مبدل است که به تبدیل گازهای خطرناک به گازهای بی ضرر تولید شده از موتور خودرو کمک می کند.

موتور خودرو گازهای مختلفی را خارج می کند که شامل مواد خطرناکی است که به جو آسیب می رساند مانند NiO2، CO، CO2 و غیره. این تبدیل ها عمدتاً آنها را به CO2، نیتروژن و آب کمتر مضر تبدیل می کند.

این دستگاه به سادگی هر 3 آلاینده را کاهش می دهد و عملکرد اقتصادی بیشتری دارد. بنابراین، اکثر طراحان از این نوع مبدل در داخل خودروهای خود استفاده می کنند که آنها را ملزم به رعایت مقادیر شدید آلایندگی می کند.

دلایل خرابی کاتالیزور اگزوز

اکنون که شما میدانید نقش کاتالیزور در خودرو چیست و وظیفه کاتالیزور چیست در این قسمت میخواهیم به سوال علت خرابی کاتالیزور اگزوز چیست پاسخ دهیم و شما را با دلایل خرابی کاتالیزور اگزوز آشنا کنیم.

دلایل خرابی کاتالیزور اگزوز خودرو را میتوان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • خرابی سیستم تزریق سوخت

در صورتی که سوزن انژکتور خودرو کارایی درستی نداشته باشد سوخت بیشتر از حد مجاز وارد موتور ماشین میشود و همین امر سبب میشود که سوخت به طور کامل در سیلندر ها نسوزد و سوخت خام وارد اگزوز ماشین میگردد و سبب آسیب به کاتالیزور ماشین میشود.

  • خرابی سنسور اکسیژن یا اشکال در سیستم جرقه زنی

در صورتی که سنسور اکسیژن خودرو خراب شده باشد و یا کارایی صحیحی نداشته باشد احتراق در زمانبندی درستی انجام نمیشود و ایراد در زمانبندی احتراق رخ میدهد و ممکن است اکتان در اگزوز آتش بگیرد و به کاتالیزور خودرو آسیب وارد کند.

در صورتی که میخواهید با علائم و نشانه های خرابی سنسور اکسیژن در خودرو آشنا شوید میتوانید مقاله علائم خرابی سنسور اکسیژن را مطالعه کنید.

  • ورود روغن یا ضدیخ به سیستم اگزوز

در صورتی که در واشر سرسیلندر ایراد وجود داشته باشد و یا موتور خودرو روغن سوزی داشته باشد ترکیبی ازآب و ضد یخ وارد سیلندر های خودرو میگردد و در نهایت ترکیب حاصله وارد اگزوز میشود و سبب آسیب به کاتالیزور میشود.

  • تصادف

تصادفات شدید و وارد شدن ضربه میتواند آسیب جدی به کاتالیزور خودرو وارد کند.

علائم خرابی کاتالیزور خودرو

اگر نمیدانید علائم خرابی کاتالیزور اگزوز چیست در این قسمت قصد داریم شما را با علائم خرابی کاتالیزور خودرو آشنا کنیم.

باتوجه به این موضوع که کاتالیزور اگزوز از قطعات مهم در خودرو میباشد باید علائم خرابی کاتالیزور خودرو را جدی بگیرید و به سرعت در جهت رفع ایرادات خودرو اقدام کنید. علائم خرابی کاتالیزور خودرو به شرح زیر است:

  • بد کار کردن موتور

کاهش عملکرد موتور ماشین یکی از نشانه های خرابی کاتالیزور خودرو میباشد که نتجه عدم خروج درست گاز ها میباشد و شما میتوانید با سخت روشن شدن مونتور و لرزش داشتن در حین کار کردن و مصرف سوخت بیشتر شاهد این موضوع باشید.

  • کاهش شتاب خودرو

یکی از نشانه های خرابی کاتالیزور ماشین این است که اگزوز ماشین نمیتواند به خوبی کار کند و و شتاب خودرو نیز به دلیل کاهش کارایی موتور ماشین کاهش پیدا میکند. شما میتوانید کاهش شتاب خودرو را در این زمان در لحظه شروع حرکت خودرو مشاهده کنید زیرا در این زمان گاز ها به خوبی از اگزوز خارج نمیشوند و با کاهش توان موتور رو به رو میشوید.

در صورتی که شتاب ماشین تان کاهش یافته و به دنبال راه هایی هستید که بتوانید شتاب ماشین را بیشتر کنید میتوانید به صفحه چگونه نفس ماشین را باز کنیم مراجعه کنید.

  • افزایش دمای موتور

زمانی که کاتالیزور خودرو با آسیب رو به رو شود گاز ها به خوبی تخلیه نمیشوند و احتراق نیز به درستی انجام نمیشود و دمای موتور افزایش پیدا میکند. در واقع این افزایش دما و گرم شدن بیش از حد موتور میتواند به دلیل انباشته شدن سوخت در سیستم اگزوز خودرو باشد.

  • صدای عجیب از سیستم اگزوز

در صورتی که کاتالیزور خراب شده باشدسوخت به طور کامل نمیسوزد و در کاتالیزور انباشته میشود و شما میتوانید صداهای عجیب و غریبی را از سیستم اگزوز خودرو بشنوید.

  • خروج بوی نامطبوع از اگزوز

شایع ترین نشانه خرابی کاتالیزور این است که شما بوی نامطبوعی شبیه به تخم مرغ از اگزوز خودرو احساس میکنید که در این زمان باید به سرعت به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید.

  • افزایش آلایندگی

اصلی ترین علت نصب کاتالیزور کاهش آلایندگی میباشد و زمانی که این قطعه خراب شود میزان آلایندگی تولید شده خودرو افزایش پیدا میکند و میتواند تاثیرات منفی بر آلودگی هوا داشته باشد.

  • روشن شدن چراغ هشدار

چراغ چک موتور می تواند طیف وسیعی از موارد و ایرادات را نشان دهد. با این حال، یک سیستم عیب یابی در خودروهای تولید شده پس از سال 1996 وجود دارد که مبدل کاتالیزوری را آزمایش می کند. اگر مبدل کاتالیزور شما خراب است، سنسورهای نسبت هوا به سوخت ممکن است چراغ هشدار را روشن کنند.

عمر مفید کاتالیزور خودرو

در مورد عمر مفید کاتالیزور خودرو میتوان گفت هر قطعه ای در خودرو دارای عمر مشخصی میباشد و زمانی که عمر مفید آن ها تمام شود باید تعویض گردند. عمر مفید کاتالیزور خودرو به کیفیت سوختی که برای خودرو ها استفاده میشود و نحوه رانندگی افراد، نحوه مراقبت و نگهداری از خودرو و از همه مهمتر کیفیت کاتالیزور بستگی دارد.

راه های افزایش عمر مفید کاتالیزور خودرو:

  1. استفاده از سوخت باکیفیت که بدون ناخالصی باشد و میزان اکتان بنزین بالا باشد.
  2. رانندگی با سرعت ثابت بدون عجله و پرهیز از ترمز های ناگهانی میتواند به افزایش عمر کاتالیزور کمک کند.
  3. سرویس دوره ای خودرو میتواند ایرادات جزیی در بخش های مختلف خودرو را متوجه شده و رفع کند.

قیمت تعمیر و تعویض کاتالیزور

در صورتی که کاتالیزور خراب شده باشد و یا عمر آن تمام شده باشد باید به یک تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید تا در صورت نیاز کاتالیزور شما تعمیر و یا تعویض شود. هزینه تعمیر و تعویض کاتالیزور در مجموعه اتوصافکار بسیار مناسب تر از سایر مراکز است و شما میتوانید این اطمینان را داشته باشید که به صورت تخصصی تعمیرات برای شما انجام میشود.

در صورتی که به دنبال معتبرترین تعمیرگاه در نزدیکی منطقه مورد نظر خود در سراسر تهران هستید میتوانید با مراجعه به صفحه تعمیرگاه ماشین در سریع ترین زمان تخصصی ترین مرکز را پیدا کنید.

در مورد تعویض کاتالیزور خودرو باید این نکته را بدانید که در تمامی مراکز اتوصافکار از بهترین انواع کاتالیزور باکیفیت استفاده میشود و شما میتوانید بابت اصالت و اورجینال بودن قطعات اطمینان داشته باشید.

جمعبندی

در این مقاله به طور جامع توضیح دادیم کاتالیزور چیست و چه کاربردی دارد و شما را با پاسخ سوالاتی همچون کار کاتالیزور خودرو چیست، کاتالیزور خودرو چیست، کارکرد کاتالیزور چیست، خاک کاتالیزور برای چیست، وظیفه مبدل کاتالیزور چیست آشنا کردیم. اگر سوالی در حوزه کاتالیزور دارید که در این صفحه به آن پاسخ ندادیم میتوانید در بخش نظرات مطرح کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخ شما را بدهند.

سوالات متداول

کاتالیزور چیست؟

کاتالیزور ماشین قطعه ای در خودرو میباشد که سبب کاهش آلایندگی گاز های خروجی خودرو میشود و میتواند گاز های آلاینده را به گاز های کم ضرر تر تبدیل کند.

اگر کاتالیزور نباشد چه میشود؟

در صورتی که کاتالیزور در خودرو نباشد گاز های سمی بدون حذف آلاینده ها واردهوا میشوند و سبب آلودگی هوا میگردند و همچنین میزان مصرف سوخت را افزایش میدهند. سایر موارد در مقاله ذکر شده اند.

مقالات اخیر

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صافکاری PDR

صافکاری بدون رنگ با دستگاه به صورت pdr

صافکاری با دستگاه مکش

صافکاری بدون رنگ با دستگاه مکش و حرفه ای

صافکاری با چسب حرارتی

صافکاری های جزئی با استفاده از چسب حرارتی

صافکاری مغناطیسی

صافکاری به صورت مغناطیسی با دستگاه

صافکاری با لیزر

استفاده از جدید ترین تکنولوژی های صافکاری

صافکاری سنتی

صافکاری سنتی بدون رنگ

برترین صافکاری ها

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید
همین حالا تماس بگیرید